Chaletverkoop

Op het park zijn doorlopend enkele chalets en stacaravans te koop. Het aanbod wisselt regelmatig. In overleg met de eigenaar van het object kunnen wij bemiddelen in de aankoop.

Sloterpark 1

Sloterpark no 1

Op het Sloterpark staat nummer 1 te koop. Deze ruime chalet staat op een mooie kavel met uitzicht op het Slotergat met haar scheepvaart.

uitzicht naar achteren vanaf het terras

Het is een ruim chalet van 12,50 x 3,50 meter. De keuken en kamer zitten aan elkaar vast en dit geeft een ruimtelijk gevoel als je binnen bent. de gaskachel is een echte eyecatcher die tevens garant staat voor een behaaglijk gevoel in de herfst of het vroege voorjaar. De keuken is voorzien van een 4-pits gasfornuis en koelkast. De living is voorzien van een bankstel, eethoek, kast, servies, etc. dit gaat allemaal mee in de verkoop.

living

Er zijn twee slaapkamers aanwezig. 1 ruime slaapkamer met tweepersoonsbed. De tweede slaapkamer heeft 2 een persoonsbedden maar biedt ook de ruimte voor een stapelbed met kast. De slaapkamers zitten aan elkaar vast. Het is heel eenvoudig om ze aan elkaar te maken. een kleine verbouwing biedt mogelijkheden voor een zeer ruime slaapkamer met openslaande deuren.

kleine slaapkamer
Grote slaapkamer

De badkamer is basic en volledig voorzien van douchehoek, toilet en wastafel.

Op de buitenruimte staat een mooie schuur van 3 x 3,50 meter. Voorzien van stroom en dat biedt meteen mogelijkheden voor een extra koelkast of diepvries.

Het buitenterrein is volledig omheint met een hek, ideaal voor hondenbezitters. Voorts is er een ruime vlonder aanwezig plus straatwerk om veel buiten te leven. Dit is allemaal in prima staat.

Ruime vlonder op de zonnige kant

Het is, zoals aangegeven, een ruim chalet uit 1987. de buitenkant is voorzien van kunststof, de kozijnen zijn hardhout. Het geheel is, met uitzondering van enkele gebruikers sporen, zeer netjes.

Het geheel wordt gemeubileerd verkocht en is per ommegaande beschikbaar.

Vraagprijs € 55.000

Voor bezichtigingen en biedingen kunt u contact opnemen met de receptie.

heerlijke gaskachel
Fijne keuken aan de kamer
Ruime living met veel lichtinval